DESPRE NOI

Pornind de la convingerea ca fiecare cladire are propria personalitate, echipa de consultanta MAR&PET GRUP va ofera sprijin in rezolvarea aspectelor legate de vitrarea cu sisteme REHAU.

MAR&PET GRUP producator de tamplarie PVC, monteaza sisteme finite de panouri, usi si ferestre din profile PVC REHAU, armate cu otel zincat, feronerie G-U si ROTO Germania.

Firma si-a inceput activitatea de producator de tamplarie PVC in anul 2004, cu o mica echipa de specialisti in domeniu. Pe parcursul anilor viziunea, calitatea si seriozitatea afisata au facut din noi una dintre cele mai importante firme prezente in acest segment de piata. Dupa mai bine de 12 ani de activitate am ajuns sa avem peste 500 de parteneri raspanditi in intreaga tara dar si importanti parteneri straini din Italia, Franta, Germania, Elvetia, Belgia, Anglia, Spania, Austria, Polonia, Norvegia, Olanda, Coreea de Sud.

Fabrica noastra de termopane este echipata cu cele mai noi linii de productie automatizate (import Germania) si se intinde pe o suprafata de 16000 mp, din care 8000 mp sunt ocupati de 3 hale de productie si cladire birouri. De asemenea avem 2 depozite de termopane in Bucuresti (sector 2 si sector 5) precum si in orasele Sibiu, Brasov, Constanta, Bacau, Focsani, Ploiesti, Iasi.

Chiar si in conditiile unei perioade economice dificile firma MAR&PET GRUP a reusit sa-si mentina cota de piata si chiar sa si-o imbunatateasca, acest lucru fiind posibil prin munca asidua depusa de intregul colectiv combinata cu calitatea produselor oferite dar si cu promptitudinea si interesul cu care raspundem partenerilor nostri.